SANT ADRIÀ TE L'ADSL MÉS CAR I DE PITJOR QUALITAT D'EUROPA



Telefònica (Movistar) ha indicat en un comunicat que els seus beneficis han pujat fins a la xifra rècord de 10.167 milions d'euros" (+30,8%). Davant d'aquestes xifres i en ple segle XXI resulta que els veïns i veïnes del Barri Besòs de Sant Adrià han de suportar els preus més alts per l'adsl de pitjor qualitat de tot Europa.

Els paquets de banda ampla i veu de velocitat mitjana (de 2 a 10 megues) són un 10,8% més cars a Espanya enfront de la mitjana de les millors ofertes europees, segons la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions

El problema que els nostres veïns i veïnes del Barri Besòs és que coma molt poden contractar una velocitat màxima d'1 mega (velocitat màxima que evidentment mai s'assoleix). Aquest fet es deu a obsolescència de la xarxa i que les centrals subministradores es troben molt allunyades dels usuaris adrianencs. Què Sant Adrià es trobi a la cua de la qualitat de connexió d'ADSL a nivell europeu no està justificat per un municipi sense entrebancs geogràfics, limítrof amb Barcelona, ben intercomunicat.

Encara potser patim l'herència d'una posició de domini i monopoli de l'empresa que no ha invertit el necessari per oferir un millor serveis als seus usuaris, ja que s'ha donat preferència a obtenir amplis beneficis que a millorar les infraestructures.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Agressió acústica i de fums de la cua de maniobres d'ADIF i Renfe Operaciones al Barri de Via Trajana

EL SEVILLANO 30 HORES DE VIATGE A LA RECERCA D'UNA OPORTUNITAT

Llibre 'Florenci Bosch i Tubau. Memòria d'un oblit'