Déjà vú amb el PP

Vull saber si algú li passa com a mi i ha sentit com si tornessin els 90's altra vegada. Ara estan de moda el 80's sinó que li diguin al PSOE que acaba de escollir com a futura promesa a Rubalcaba. Un revival dels 90's, no m'importaria si no fos perquè torna el pitjor i més ranci.

Amb el nou govern del PP tornen els transvasaments, torna el retallar drets a la dona perquè no pugui exercir lliurement el dret sobre el seu propi cos, tornen els toros (això no és dels 90's sinó de quan la tele era en blanc i negre), pacte CIUPP, educació privada i religiosa, reforma laboral,... ara només espero que no acabem fotuts de cap en una guerra... Vaja una mica cutre tot plegat.

Poc temps ha passat de govern PP però a banda de que el president Rajoy es troba desaparegut i nomes l'hem vist visitant a Àngela Merkel perquè li dicti quines mesures s'han de prendre a l'Estat Espanyol (sempre he trobat d'allò més curiós com un partit tant nacionalista espanyol corri a fer-se fotos de mandataris estrangers que diuen que hem de fer). I Per cert ja li anuncio per si no s'han donat compte que les mesures dictades per Europa només han servit per crear més atur, més recessió i no pas per treure'ns de la crisi.

He de dir que moltes de les mesures econòmiques presses deuen haver tret els colors tant als votants del PP per incompliment en pujar impostos com als del PSOE ja que en molts casos son més progressistes que les impulsades per l'anterior govern (trist oi?). Tot i que el que no m'agrada és que em diguin mentides i a sobre vulguin que me les cregui com va voler fer el ministre de Guindos a la seva compareixença pública on afirmava que el govern no destinaria més diners públic al rescat dels bancs quan la veritat és que hem pogut veure que el Reial Decret Llei que ha publicat el BOE destina una partida de 6.000 milions d’euros de capital al FROB per ajudar a la reconversió financera.

Això si de Guindos no va parlar de dels desnonaments, de la dació en pagament, de les participacions preferents, dels embargaments,... I la seva mesura estrella de baixar el salaris als directius de bancs i caixes que han rebut ajudes de tots i totes nosaltres (altra enrojolada per al PSOE) te molt de populisme perquè sabem que aquests directius pertanyen a entitats que en breus mesos seran absorbides per altres on podran tornar a guanyar el que vulguin.

A Sant Adrià el nou govern del PP també ens afecta, per exemple fa dies vaig preguntar-li fent servir el Twitter oficial del candidat del PP a Sant Adrià com ho faríem moltes famílies de Sant Adrià per pagar un 10% més d'IBI en un context on gran part de les famílies es troben sense cap mena d'ingrés. No em va respondre, concretament em convidava a esperar assegut una resposta per Twitter. Encara espero, a vegades assegut treballant a l'ordinador o dinant per exemple, altres dempeus treballant, simplement espero una resposta.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Agressió acústica i de fums de la cua de maniobres d'ADIF i Renfe Operaciones al Barri de Via Trajana

EL SEVILLANO 30 HORES DE VIATGE A LA RECERCA D'UNA OPORTUNITAT

Llibre 'Florenci Bosch i Tubau. Memòria d'un oblit'